Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И аз току що - 12,5/100 градско. 471 км. с 59 литра бензин А98.
    Last edited by oem; d.m.y г., 23:29.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• С 34 литра газ 370 километра извънградско, с трима души, климатик и скорост ~130 км/ч. Горе-долу 9 на 100 разход.
      Alfa Romeo 166 '02 2,4 JTD
      sigpic

Comment

• Абе незнам за вас но аз забелязох че и сас 50-60 да карам и сас 80-90-100 и нещо в града разхода е един и същ 12-13
        Докато изванградско сам много доволен.
        Но в последно време карам с цвички и галя газта само че стана 2 години и половина от когато имам книжка пак талона несам си го виждал от година и половина

Comment

• както и да я карам 10 смесено ОМВ-100 октана!аз не карам мн кротко и съм предоволен
          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Дизела го имаме от скоро и за сега съм я засякъл само градско - 8,6/100. Много съм доволен, но сега ме гложди да видя извън града колко ще даде. Очертава се пътуване до Каварна за рок феста, така че ще я засеча и ще пиша пак.
            00' Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 к.с.
            97' Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 к.с.
            ex. 95' Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 к.с.; 97' Alfa Romeo 146 1.4 TS 103 к.с.; 95' FIAT TIPO "Mania" 1.6 i.e. 75 к.с.

Comment

• хмм нещо разхода ми с климатика в града отиде кам 9-10 нафта, омв обикновената нафта. За ръчкане, ръчкам средно, не е да хвърчат бутала, но и под 3к обороти не сменям. нормално ли е, ако не от какво може да е?
              Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99

Comment

• аз съм с такъв мотор като твоят колега и ми гори 6.6 в русе градско, е сменям на 2к оборота, рядко я ръчкам, климата работи, и това с неработещ термостат!
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Егати разходите - Градско, евала... Незнам , много движение ли се заформи напоследък в Бургас, но под 16/100 немога да я сваля...
                  sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                    аз съм с такъв мотор като твоят колега и ми гори 6.6 в русе градско, е сменям на 2к оборота, рядко я ръчкам, климата работи, и това с неработещ термостат!
                    чипосана ли е, колега?
                    Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99

Comment

• не е чипосана, нормална си е, вече в с нов термостат, сега замервам разхода дори как е, очаквам малко спад на има задръствания в русе няма, иначе климата си работи, обичам да си я карам бързо
                      sigpic

Comment

• Тъй като четем едно и също, предлагам колегите които са писали веднъж за собствения си разход, да постват нови данни само ако има промяна , като съответно напишат какво са правили на колата за да се намали. Нека темата да стане полезна .
                        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                        sprint tropheo
                        155/1.8
                        156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от Deathbringer Покажи съобщение
                          Дизела го имаме от скоро и за сега съм я засякъл само градско - 8,6/100. Много съм доволен, но сега ме гложди да видя извън града колко ще даде. Очертава се пътуване до Каварна за рок феста, така че ще я засеча и ще пиша пак.
                          Колега можеш ли да дадеш разход на дизела и бензина при еднакви маршрути , понеже гледам ,че и двете ги имаш Като цяло от коя си по-доволен
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Така и аз да кажа. Взех я от София сложих за 60 лв (30 л) с пълна газ по магистралата 160-180 повече ме достраша че не съм и свикнал, все пак я бях взел преди 1-2 часа и 5-6 км преди Минералните бани (Сливен) ми светна лампата, но предполагам това е нормално при тая скорост около 10-11 л на 100
                            Alfa 156, 2.0 TS
                            VW Vento 1.8- Бившата
                            Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• квото и да правя с мойта по принцип с 10 лева минавам 100 километра. едното се компенсира от другото.

Comment

• върнах се от път сега вечерта, общо 500км, четери човека + пълен багажник до горе, включен климатик, средна скорост 130, като имаше и отсеги с 150 и нагоре по продължително, изразходено гориво 30 литра, мн доволен, няма такава кола
                                sigpic

Comment

Working...
                                X